Despre noi

Am luat nastere in anul 2000 sub numele SG Asset Management SAI, fiind filială a Société Générale — Asset Management Paris, denumirea actuala avand-o din anul 2008, cand BRD Groupe Société Générale devine actionarul majoritar. Primul fond deschis de investitii lansat, a fost BRD Simfonia, in anul 2001.

Cine suntem?

-

Am luat nastere in anul 2000 sub numele SG Asset Management SAI, fiind filială a Société Générale — Asset Management Paris, denumirea actuala avand-o din anul 2008, cand BRD Groupe Société Générale devine actionarul majoritar. Primul fond deschis de investitii lansat, a fost BRD Simfonia, in anul 2001.

 

L-am numit așa pentru că am vrut să vă împartășim viziunea noastră și felul în care vedem lumea fondurilor de investiții. Ca o orchestră în care fiecare instrument are o parte importantă de interpretat - și fară de care nu s-ar putea obține acea armonie minunată pe care ne-o oferă fiecare concert.

 

După câțiva ani am mai lansat cinci fonduri: BRD ObligațiuniBRD AcțiuniBRD DiversoBRD Euro Fond si BRD Index (actualul BRD Global). În anul 2015 un nou fond se alătură celor 6 din portofoliu. BRD USD Fond fiind și primul fond în dolari administrat de noi. Anul 2017 aduce in oferta BRD Asset Management SAI, posibilitatea de a investi in EUR atat in BRD Acțiuni cat si  BRD Diverso iar din octombrie 2019, se lanseaza o noua clasa in EUR pt BRD Global, denumita BRD Global Clasa E. In 2022, un an cu multe provocari, am lansat cele mai recente fonduri de investitii, BRD Orizont 2023, BRD Orizont 2045, BRD Euro Simplu si BRD Oportunitati.

 

De-a lungul timpului, BRD Asset Management SAI si-a consolidat pozitia in piata prin profesionalism si adaptarea constanta a produselor la nevoile clientilor.

 

Vă mulțumim că sunteți aici!

Conducerea și consiliul de administrație

-

SAI BRD Asset Management SA, este parte din grupul BRD Groupe Société Générale, specializată în administrarea fondurilor deschise de investiții. Pe parcursul anilor, am gestionat resurse de la persoane fizice, companii şi instituţii financiare, ajutând clienţii să îşi îndeplinească obiectivele investiţionale. Ne folosim de toată experienţa acumulată pentru a gestiona cu responsabilitate, zi de zi, resursele financiare care ne sunt încredinţate.

 

Conducerea BRD Asset Management SAI este formată din:

  • Mihai PURCAREA, Director General
  • Mihaela UNGUREANU, Director General Adjunct

 

Consiliul de Administrație BRD Asset Management SAI este formată din:

  • Mihai PURCAREA, Președinte al Consiliului de Administrație
  • Marius STOICA, Membru al Consiliului de Administrație
  • Iancu GUDA, Membru independent al Consiliului de Administrație

INFORMAȚII FISCALE

-

Cod fiscal (C.U.I.): 13236071

Registrul Comertului: J40/7066/2000
Numărul Registrul ASF: PJR05SAIR/400010
LEI: 54930005ZVUN4PCRPI85

Registrul ASF: 18.01.2006

GIIN: YCEN9M

 

Depozitar: BRD – Groupe Société Générale
Sediul Central: Bd. Ion Mihalache nr. 1–7,

sector 1, București
Tel: 021 3016100

Documente

+

Responsabilitate

+

Mai mult

Mai mult +

Cum investesc

De ce să investesc, cum devin investitor, fișa de portofoliu și întrebări frecvente.

Fonduri de investitii

BRD Asset Management îți pune la dispoziție Fonduri cu venit fix, Fonduri de acțiuni și Fonduri diversificate.

Dragă vizitatorule,


Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.OK